Geen stunt Heracles Almelo bij PSV in Eindhoven

Heracles heeft zondagmiddag niet weten te stunten tegen PSV in Eindhoven. DE formatie van trainer Frank Wormuth deed in Eindhoven niet al te moeilijk en verloor verdiend 3-0. Quagliata kreeg na een uitglijder van Max de eerste kans om de gasten op voorsprong te zetten, maar zijn schot ging naast. Daarna deed PSV snel zaken.

Malen glipte langs Rente en verraste Blaswich in de korte hoek, Dumfries kopte raak uit een voorzet van Boscagli. Burgzorg, die opmerkelijk vrij was gelaten, miste voor de rust de enige kans op de aansluitingstreffer. Ook met een lager bal- en bewegingstempo was het na rust sterker. Gakpo verzuimde echter de 3-0 te maken. Ihattaren was in de extra tijd wel trefzeker. Heracles stichtte na de rust geen enkel gevaar voor het doel van Mvogo. Door deze overwinning heeft PSV op doelsaldo AZ weer van de tweede plaats verdrongen.

Heracles staat met 36 punten uit 28 wedstrijden op de achtste plaats, één punt minder dan FC Twente dat zaterdag met 1-2 verloor. De zevende plaats geeft na afloop van de reguliere competitie recht op play-off wedstrijden voor internationaal voetbal.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer