Heracles Almelo vrij eenvoudig langs Willem II

Heracles Almelo heeft zaterdagavond in eigen in de strijd om de play-off plaatsen voor internationaal goede zaken door thuis Willem II met een 4-0 terug te sturen naar Tilburg. De Almeloërs begonnen voortvarend en na zes minuten kopte Bakis raak uit een hoekschop van Vloet.

Willem II kwam vervolgens wat beter in de wedstrijd, zorgde soms ook wel voor wat dreiging, maar in de slotfase van de eerste helft sloeg Bakis opnieuw toe. Nu rondde hij, in de 38ste minuut een mooie voorzet af van Lunding.

( L – R ) Robin Propper en Joey Konings vieren de 1-0

In de tweede helft was het nog sneller raak. Binnen een minuut kopte Pröpper, in zijn honderdste duel voor Heracles, raak uit een voorzet van Vloet. Het was zijn eerste doelpunt van dit seizoen. Willem II kon zich, ook na de nodige wissels, niet meer oprichten. Met ht vierde doelpunt van de avond schoot Vloet dertien minuten voor tijd de 4-0 binnen op aangeven van Schoofs.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer