Jolly Jumpers verliest nipt van Grasshoppers

Jolly Jumpers speelde zaterdagavond haar laatste wedstrijd in de reguliere competitie. Tegenstander was de nummer vier van de ranglijst het Katwijkse Grasshoppers. Van belang was de wedstrijd niet meer wat de stand betreft, maar voor het zelfvertrouwen voor de play-off wedstrijden des te meer.

De gasten sloegen in het eerste kwart direct al een klein gaatje en daar had de thuisclub weinig tegenover te stellen. Grasshoppers sloot het eerste kwart af met een vijfpunten voorsprong. De lijn die aan het eind van het eerste kwart door Jolly Jumpers was ingezet kon in het tweede kwart niet worden doorgetrokken waardoor beide ploegen met een 34-45 stand de kleedkamers opzochten.

In het derde kwart kwam Jolly Jumpers goed terug en overbrugde bijna de achterstand. Uiteindelijk stond het na dertig minuten spelen 52-54. In het laatste kwart warren de dames uit Katwijk weer bij de les en liepen weer weg van Jolly Jumpers. Eindresultaat een nipte 64-71 nederlaag voor de Tubbergse formatie.

Komende dinsdag speelt Jolly Jumpers de eerste play-off wedstrijd om het kampioenschap. Tegenstander is Lekdetec uit Bemmel.

Foto’s Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer