Prima herstel heren Het Ravijn; play-off plaats bijna zeker

De heren waterpoloërs van het Nijverdalse Het Ravijn hebben zich goed hersteld na de nipte nederlaag zaterdag tegen koploper UZSC (7-8). Zondagmiddag ontvingen de mannen van Ron Loos ZVL. Met de tussenstanden van 3-1, 1-0, 6-3 en 2-5 werd een ruime 12-9 overwinning behaald.

Door deze overwinning heeft Het Ravijn zich zo goed als zeker verzekerd van een play-off plaats voor het spelen om het kampioenschap. De heren hebben 21 punten en staan op een derde plaats. Ze hebben nog een paar puntjes nodig om zich definitief te plaatsen, maar dat kan bijna niet meer misgaan Verzekerd van een play-off plaats hebben zich al UZSC en De Zaan.

Assistent trainer Adam Zaidi: “Het was een goede wedstrijd, waarin we het nipte verlies van zaterdag tegen UZSC met goede energie van ons af hebben gespeeld. Gemaakte afspraken werden deels nagekomen. In de afronding ontbrak de scherpste. Daardoor wist ZVL in de wedstrijd te blijven. Het is een goede en fijne afronding van het weekend. We zijn richting de play-off op de goede weg”.

Zondagmiddag 18 april speelt Het Ravijn in Amersfoort een competitiewedstrijd tegen Schoonderbeekbouw ZPC Amersfoort. Deze wedstrijd in sportcomplex Amerena staat gepland om 14:30 uur.

Periodestanden: 3-1 1-0, 6-3 en 2-5.
Doelpunten Het Ravijn: Yoran Loos 3x, Emiel Wouters 2x, Sander Veltkamp 2x, Jorrit Aanstoot 2x, Lars Gottemaker 1x, Rob Gottemaker 1x, Bas ter Brake 1x.

Doelpunten ZVL 1886: Claudio Brancatello 3x, Jasper Haasnoot 2x, Mark Visser 1x, Ruben van Vierzen 1x, David Voorvelt 1x, David Spijker 1x.

Foto’s: Wim Beunk

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer