Eloy Vermeulen terug bij AJc’96

Na een jaar afwezigheid keert Eloy Vermeulen terug bij AJc’96. Hij verliet de club uit Losser vorig seizoen en vertrok naar Eilermark. Trainer Niek Woesthuis: “Toen ik wist dat ik naar AJc’96 zou gaan heb ik natuurlijk zoveel wedstrijden van ze bekeken. Ik kende het elftal al uit de competitie toen ik nog bij ATC’65 werkte, en ook toen viel Eloy al op. Met zijn werklust en snelheid vormde hij een constante dreiging en hij scoorde ook nog eens veel doelpunten”.

“Met zijn drive is hij ook in staat een elftal door moeilijke momenten te loodsen, het is een trainingsbeest die er altijd vol voor gaat. Ook als het voetballend een keer wat lastiger is en werklust de boventoon gaat voeren. Dat hij er niet bij was aan het begin van dit seizoen vond ik oprecht jammer, ik had hem er graag bij gehad. Dat heb ik hem natuurlijk ook laten weten. Maar Eloy had goede redenen om het bij Eilermark te proberen en dat hebben we gerespecteerd”.

“Dat ik Eloy nu terug bij de groep krijg verheugt me bijzonder. Hij is een versterking op de vleugel, maar zal ook moeten knokken voor zijn plek. Er komen een aantal jeugdspelers over naar de eerste selectie, stuk voor stuk talentvolle jongens. En die zullen ook een plekje proberen te veroveren. De selectie voor volgend seizoen is zo goed als rond. Met de komst van Eloy en de jeugdspelers krijgen we een wat bredere selectie en dat is zeer prettig”.

“Ik hoop van harte dat we op een normale manier aan het nieuwe seizoen kunnen gaan beginnen en dan ben ik zeer benieuwd hoe deze groep het gaat doen.  We hebben in de afgelopen periode binnen de mogelijkheden zoveel mogelijk getraind, de groep is fit en we zullen ook de zomerperiode straks grotendeels trainend overbruggen. Dat het afgelopen seizoen in het water is gevallen vindt iedereen vreselijk, dat geldt ook voor mij. Gelukkig heb ik voor twee seizoenen mogen bijtekenen, en daarmee krijg ik ook de kans verder te bouwen met deze talentvolle groep”.

Op de foto; trainer Niek Woesthuis (links) en Eloy Vermeulen

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer