HHC Hardenberg organiseert stageweken voor voetbaltalenten

Voetbalvereniging en tweede divisionist HHC Hardenberg organiseert eind april en begin mei stageweken voor voetbaltalenten. Getalenteerde voetballers kunnen hun voetbalkwaliteiten laten zien bij de club, die onlangs opnieuw de titel Regionale Jeugdopleiding (RJO) van de KNVB kreeg.

Ambitieuze en talentvolle jeugdspelers uit de regio maken kans op een tweeweekse trainingsstage bij de vereniging. HHC Hardenberg krijgt veel verzoeken van voetballers om mee te trainen, daarom maakt de club de keuze om stageweken te organiseren. Spelers in de leeftijdscategorie Onder 13 tot en met Onder 21 kunnen zich aanmelden.

Aanmelden kan via het e-mailadres stageweken@hhc-hardenberg.nl. Noteer bij de aanmelding je naam, geboortedatum, club en ambitie. Reageren kan tot 24 april.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer