75 jarige De Zweef voetballer Henk Lentelink nog steeds actief

De oudst nog actieve voetballer van De Zweef is Henk Lentelink. Vandaag, donderdag 15 april werd hij 75 (!!!) jaar. Reden voor de vereniging om hem te gedenken. Normaal gebeurt dat ook wel, maar vandaag pakte de club uit met bloemen en een foto-taart van het bestuur/seniorencommissie en een vleesschotel van zijn teamgenoten van Veteranen 1 (45+ competitie).

Dat gebeurde in aanwezigheid van een afvaardiging van bestuur, seniorencommissie en leider van het team. Dit alles werd Henk keurig coronaproof in de achtertuin aangeboden. Henk en zijn vrouw Annie konden dit zeer waarderen. Henk heeft altijd als verdediger gevoetbald. Het hoogste was in het 3e elftal van Bentelo.

Daarna speelde hij in Nijverdal jaren bij de gelijknamige club. Zijn carrière besluit hij bij De Zweef te volmaken. Zijn geheim waardoor hij nog steeds voetbalt: “ik doe verder niet aan sport”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer