Apollo 8 op jacht naar een vierde wedstrijd om het kampioenschap

Apollo 8 moet zaterdag proberen de stand in de play-offs om het kampioenschap tegen Sliedrecht Sport weer recht te trekken. Gemakkelijk zal het beslist niet worden want de laatste twee wedstrijden tussen de beide teams eindigden in een duidelijk 0-3 overwinning voor Sliedrecht Sport. Dat Apollo 8 ook kan winnen tegen Sliedrecht Sport hebben de dames al eerder bewezen en het is te hopen dat het dit keer weer eens gaat lukken.

Sliedrecht Sport gaat ook nu als favoriet aan het tweede duel beginnen en zij kunnen zich via een tweede zege in deze play-offs naar een prachtige uitgangspositie voor de landstitel spelen volgende week zaterdag in eigen huis. Aan Apollo 8 is het om daar een stokje voor te steken en zich via winst te verzekeren van een vierde duel, die dan weer in Borne gespeeld. De wedstrijd in Borne begint zaterdag om 17:00 uur.

In de degradatiepoule Gaat Eurosped op bezoek bij VCN en is de wedstrijd tussen Lammerink Installatiegroep/Set-Up’65 en Fast afgelast.

Foto’s archief: Jan Bredewoud

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer