Joël Drommel tekent vijfjarig contract bij PSV

FC Twente doelman Joël Drommel heeft een contract van vijf jaar getekend bij PSV in Eindhoven. Welk bedrag met de overgang is gemoeid is niet bekend gemaakt. Drommel had een aflopend contract met een optie van een jaar. Deze optie is dus gelicht.

Drommel begon zijn loopbaan bij FC Twente in 2014 toen hij werd opgenomen in de jeugdopleiding. Na een kort verblijf bij Jong FC Twente, maakte hij vanaf het seizoen 2015/2016 deel uit van de hoofdmacht van FC Twente. De laatste drie seizoenen was hij de onbetwiste nummer één. De seizoenen daarvoor was het constant stuivertje wisselen met Nick Marsman en Jorn Brondeel. De opvolger van Drommel is ook al bekend, namelijk Lars Unnerstall die transfer vrij overkomt van PSV.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer