Bas Woesthuis langer bij AJc’96

Bas Woesthuis sloot vorig seizoen aan bij AJc’96 na een lange carrière in de top van het amateurvoetbal. Een seizoen dat ook Bas zich anders had voorgesteld. Desondanks voelde hij zich direct thuis en dat was voor AJc’96  en dat was voor AJc’96 aanleiding met hem in gesprek te gaan met als resultaat dat Woesthuis ook volgend seizoen aan AJc’96 blijft verbonden aan de eerste selectie samen met trainer Niek Woesthuis, zijn neef.

Maar dat is niet het enige waar Woesthuis zich mee bezig gaat houden. “Met zijn ervaring als jeugdtrainer gaat hij zich ook intensief bemoeien met de jeugd en de jeugdtrainers. Je merkt aan onze trainers direct dat hij dat op de juiste manier kan en doet. Ook zij zijn enthousiast dat Bas ze gaat helpen”, aldus manager Algemene Zaken Roy Elferink.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer