Chris Stomp nieuwe trainer Jolly Jumpers

Met ingang van komend seizoen is Chris Stomp de nieuwe hoofdcoach voor het eerste damesteam van basketbalclub Jolly Jumpers. Hij zal Mart Kieftenbeld opvolgen.

Robert Reuver: “Met Chris hebben we een ervaren coach in huis gehaald. Chris heeft ruim 30 jaar ervaring in basketballend Nederland. De afgelopen jaren heeft hij zich verdienstelijk gemaakt als hoofdcoach in de Heren Eredivisie bij Magixx uit Nijmegen en in de Promotiedivisie bij Dreamfields Dolphins uit Bemmel. Het afgelopen seizoen heeft hij zich vooral beziggehouden met individuele ontwikkeling van mannelijke en vrouwelijke internationals. Chris heeft de capaciteiten om het jonge team van Jolly Jumpers, zowel individueel en als team, door te ontwikkelen.”

Chris Stomp: “Ik zie er naar uit om aan de slag te gaan met de dames. Zie veel mogelijkheden om de volgende stap te kunnen zetten, dit in samenwerking met de staf en club. Met elkaar kunnen we het niveau van het team en de individuele speelsters naar een nog hoger plan tillen.”

Foto archief: sportfoto-oost.nl/Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer