Pakt Apollo 8 de laatste strohalm tegen Sliedrecht Sport?

De dames volleybalsters van het Bornse Apollo 8 spelen zaterdag hun derde wedstrijd om het kampioenschap wederom in Sliedrecht tegen Sliedrecht Sport. De grote vraag is natuurlijk of de dames in staat zijn om na de twee nederlagen van 3-0 er nog een vierde en misschien wel een vijfde beslissende wedstrijd uit kunnen slepen.

De verschillen in de beide voorgaande wedstrijden was in de setstanden niet al te groot al doet de eindstanden natuurlijk anders vermoeden. Tel daar bij op dat de thuisclub graag thuis, helaas zonder publiek, de titel wil pakken en de druk eerder bij Sliedrecht Sport ligt dan bij Apollo 8. Apollo 8 zal zich ook dit keer weer tot het uiterste verweren en wie weet slaagt de ploeg van de gebroeders Oosting erin om het onmogelijke mogelijk te maken.

In de degradatiepoule ontvangt Eurosped zondag FAST. Na overleg met coach Diane Rademaker en trainer Jan Berendsen zit Petra Groenland, de nieuwe coach bij de Vroomshoopse formatie, nu al op de bank.

Foto’s  archief Jan Bredewoud

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer