FC Emmen voor de achtste keer op rij ongeslagen; Heracles Almelo verliest met 3-1

Ook Heracles Almelo heeft de ongeslagen status van FC Emmen niet kunnen doorbreken. In Emmen ging de ploeg van Frank Wormuth met 3-1 onderuit en staat Emmen voor het eerst sinds november vorig jaar niet meer op een directe degradatieplaats.

In de eerste helft deden beide teams niet voor elkaar, maar de kansen waren schaars. Kort voor rust zorgde Vlak voor de nodige onrust binnen tien seconden kwam de bal op paal en lat maar wel via een Heraclesspeler.

 

In de tweede helft was misschien het spel wel wat minder maar dit werd vergoed door vierdoelpunten. Eerst schoot Michael de Leeuw vanaf de elfmeterstip, veroorzaker was Fadiga raak. Tien minuten voor tijd kwamen gasten langszij dankzij een strafschop die benut werd door Rai Vloet. Doelman Verrips was hier de veroorzaker en ontving ook nog een gele kaart.

Twee minuten voor tijd bracht opnieuw De Leeuw zijn ploeg op voorsprong en in blessure tijd zorgde dezelfde De Leeuw voor een gave hattrick door zijn derde doelpunt van deze middag binnen te schieten.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer