Na één weekend eredivisie voetbal met publiek drukt het kabinet alweer op de rode knop

Het kabinet heeft donderdag besloten dat de eredivisie wedstrijden van komend weekend zonder publiek moeten worden gespeeld. De KNVB hoopte juist dat er net als vorige week weer supporters aanwezig konden zijn in de stadions.

In de vorige speelronde was onder voorwaarden publiek aanwezig bij de wedstrijden in de Eredivisie. De KNVB was enthousiast over de gang van zaken en vroeg het kabinet toestemming om de pilotfase te verlengen, omdat de wetswijziging publieke gezondheid langer op zich zou laten wachten.

Het kabinet besloot echter anders. Aangezien alles volgens de KNVB uitstekend is verlopen komt dit besluit als zeer teleurstellend in Zeist over en constateert dat deze pilot overkomt als een losse flodder.

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer