NKC ’51 brengt speciale ode aan haar jeugdtrainers

De nieuwste editie van De Benne Bode, het magazine van korfbalvereniging NKC ’51 dat elk kwartaal bij alle leden en sponsoren in de brievenbus valt, is een bijzondere. Het is namelijk een special met als thema ‘ode aan de jeugdtrainers’.

In deze bijzondere tijden staan veel zaken binnen de sportverengingen helaas op een lager pitje. Trainingen voor de jeugd zijn echter wel een groot deel van het afgelopen jaar mogelijk geweest. Doordat binnen trainen maar heel kort kon, is er vanaf januari al buiten getraind. De vereniging vond het daarom tijd voor een ode aan de groep enthousiaste jeugdtrainers die in weer en wind elke week klaarstaan voor onze jeugdleden, zonder daadwerkelijk doel om naartoe te werken.

In de special worden mooie bijdrages gedeeld van niet de minste personen. Zo spreekt burgemeester Anneke Raven haar waardering uit en onderschrijft korfbalbondscoach Jan Niebeek het belang van de bijdrage en inzet van jeugdtrainers voor de jeugd en voor de vereniging. Verder zijn er ook nog inspirerende bijdragen van verenigingsadviseur Irma Profijt-Doorlag van korfbalbond KNKV en hoofdtrainer Gert Schorn.

Maar niet minder bijzonder zijn de pagina’s over alle jeugdteams van de junioren tot aan de Kangoeroes (onze jongste jeugd). Zonder dat de trainers het wisten heeft de redactie jeugdspelers en hun ouders benaderd voor input over de trainers, en fotografen ingezet om mooie foto’s van ze te maken. Dit heeft geleid tot mooie collages van complimenten, quotes en foto’s van de trainers van elk team.

De vereniging is erg trots op het resultaat en bedankt iedereen die hieraan heeft meegewerkt voor hun bijdrage, met in het bijzonder de redactie die veel extra werk heeft verzet om dit mogelijk te maken!

Veel van onze jeugdtrainers staan, naast de doordeweekse trainingsavonden, ook de komende twee zaterdagen op het korfbalveld. Op 10 en 17 april vinden de laatste twee korfbal spelochtenden plaats. Kinderen van 3 t/m 9 jaar kunnen op deze ochtenden spelenderwijs en geheel vrijblijvend kennismaken met korfbal. De eerste twee ochtenden in maart waren erg geslaagd met een grote opkomst. Opgeven kan nog via www.korfbalspelochtend.tk!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer