Heracles Almelo probleemloos langs degradatiekandidaat VVV-Venlo: 4-0

Heracles Almelo kende zaterdagmiddag  geen enkel probleem met VVV Venlo en heeft de degradatiezorgen van VVV-Venlo nog verder vergroot. De nummer acht van de eredivisie was met 4-0 te sterk voor de gasten uit Venlo, die al zijn twaalfde nederlaag op rij leed. Waar Heracles speelde als een ploeg in vorm, hoopte VVV vooral op een actie van de verre van fitte Giakoumakis. Na ruim een half uur werd het 1-0 via Sinan Bakis (foto intro), die na een pass van Pröpper de 1-0 scoorde. Nog voor rust schoot Rai Vloet (foto onder) een vrije trap fraai de 2-0 binnen.

Na de rust stelde Fadiga Bakis in staat opnieuw te scoren. In het vervolg kregen beide ploegen nog enkele kansen, maar de spanning was al lang uit de wedstrijd, helemaal toen de Griekse topscorer Giakoumakis het veld geblesseerd moest verlaten. Wel mocht Bakis vanaf de stip zijn derde maken na een ongelukkige handsbal van Swinkels die ook nog geel kreeg van Björn Kuipers.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer