Eurosped wint Twentse derby van Set-Up’65 met 3-0

De volleybaldames van het Vroomshoopse Eurosped hebben zondagmiddag de Twentse derby in eigen huis met 3-0 gewonnen van het Ootmarsumse Lammerink Installatiegroep Set-Up’65.  In de eerste set zaten de gasten lange tijd aan de goede kant van de score, met het slotakkoord was toch voor de ploeg van Petra Groenland dat met 25-23 aan het langste eind trok.

De tweede set was bijna een copy van de eerste set. Beide ploegen gingen gelijk op en het was opnieuw de thuisclub die met dezelfde cijfers als in de eerste als winnaar van het veld ging. In de derde set had Set-Up’65 geen weerstand meer waardoor Eurosped met 25-17 niet alleen de setwinst naar zich toe trok maar ook, weliswaar geflatteerd ook de 3-0 overwinning.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl/Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer