Apollo 8 organiseert volleybalspeeltuin speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Dat volleybal voor kinderen op de basisschool in een ‘andere vorm’ wordt aangeboden, weten veel kinderen en ouders niet. Speciaal om kinderen kennis te laten maken met deze vorm van volleybal organiseert Apollo 8 op diverse zondagen in mei de volleybalspeeltuin. Deze ‘andere vorm’ van volleybal wordt ook wel Cool Moves Volley (CMV) genoemd. Via verschillende niveaus leren kinderen op een leuke manier stapsgewijs volleyballen.

De eerste volleybalspeeltuin is al geweest, maar er volgen er deze maand nog meer! Op zondag 9, 16 en 30 mei 2021 vinden de volgende volleybalspeeltuinen plaats. Tussen 13.00 uur en 14.00 uur kunnen kinderen gewoon meedoen wanneer het hen leuk lijkt om te leren volleyballen, of wanneer zij benieuwd zijn naar wat het spelletje inhoudt. Aanmelden is niet nodig, dus kinderen kunnen gewoon aansluiten. Bijvoorbeeld samen met vriendjes en vriendinnetjes!

Volleybalspeeltuin:
Data: zondag 9, 16 en 30 mei 2021
Hoe laat: Tussen 13.00 uur en 14.00 uur
Waar: Beachvelden bij ’t Wooldrik in Borne

Aanmelden is niet nodig.

 

Bevalt de volleybalspeeltuin of wil je graag eens kijken hoe het op een échte volleybaltraining eraan toe gaat? Tot de zomer kunnen kinderen gratis meetrainen op dinsdagmiddag. Aanmelden kan via tc@apollo8.nl.

Foto’s: Apollo 8

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer