Rosstars heeft de dames selectie voor het komend seizoen compleet

Rosstars heeft de selectie van de dames voor komend seizoen rond en telt drie wijzigingen. Nadat trainer/coach Tjarko Muis in een vroeg stadium verlengde in Rossum, kon er aan de selectie gewerkt gaan worden waar drie plekken beschikbaar gingen komen. Britt Bijen en Pam van Benthem doen een stapje terug naar het tweede damesteam van Rosstars en voor Babs Oude Hampsink is het volleybal niet meer te combineren met alle dagelijkse werkzaamheden.

Voor deze vrijgekomen plekken is binnen Rosstars zelf aanvulling gevonden. Uit dames 2 komt midspeelster Marleen Hering over, een 18-jarige speelster die het niveau van het tweede damesteam ontgroeid is en de stap naar de eerste divisie gaat maken.

Daarnaast komen vanuit de jeugdopleiding twee 14-jarige talenten doorgestroomd. Linde Schellings en Minke Mollink zullen de grote stap naar dames 1 zetten. Zij zullen naast dames 1 ook regelmatig bij dames 2 aansluiten en ook bij meerdere teams meetrainen om op die manier veel extra volleybaluren te maken.

Bron: vizieropvolleybal.nl Foto: Herman van de Wal

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer