Tim Breukers stopt na dit seizoen met voetballen

Tim Breukers stopt na dit seizoen met voetballen. Daarmee komt na veertien jaar een einde aan de carrière van de 33-jarige verdediger. Breukers speelde van 2007 tot 2012 en sinds 2015 voor Heracles Almelo. Niemand speelde meer Eredivisie duels voor de club dan hij: 272.
Breukers heeft lang en veel nagedacht over het besluit. “Die keuze was niet eenvoudig. Maar na meerdere gesprekken en slapeloze nachten heb ik in overleg met de clubleiding toch besloten te stoppen. Daarbij heb ik alles tegen elkaar afgewogen, ook de fysieke ongemakken die vaker opspelen. Ik had nog een jaar door kunnen gaan, maar daar stond ik niet voor de volle honderd procent achter. Dan kan ik het tegenover de club en supporters niet maken om toch door te gaan, zo zit ik niet in elkaar. Daarom heb ik dit besluit genomen, hoe moeilijk dat ook was.”
“Ik heb bij deze club een prachtige tijd gehad”, vertelt Breukers. “En met trots kan ik straks terugkijken op een mooie carrière. Maar voordat het einde definitief daar is, wil ik met de ploeg het seizoen goed afsluiten.”
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer