Geëmotioneerde Jurgen Kok neemt afscheid van Den Ham

Na de laatste vriendschappelijke wedstrijd van Den Ham 1 tegen het reserveteam van de club, werd er op het veld nog even aandacht geschonken aan enkele vertrekkende personen. Tevens kregen de nieuwe papa’s van het eerste team, te weten papa Kevin (van Femm) en papa Tom (van Pelle) de traditionele krentenwegge namens de supportersvereniging. John Veneberg, Marinus Jurjens en Erald Ekkelkamp verrasten de nieuwe papa’s.
Peter Noordegraaf nam afscheid als vlaggenist en werd bedankt door voorzitter Dennis Bosch.
Namens de supportersvereniging overhandigde John Veneberg een fraaie geschenken mand aan vertrekkend trainer Jurgen Kok (foto). Namens het bestuur van de v.v. Den Ham overhandigde voorzitter Dennis Bosch een dinercheque, en een fles van de favoriete huiswijn van de trainer. Namens de begeleiding kreeg Jurgen nog een boekwerk over Spaanse oorden, waar hij hoopt af en toe te gaan vertoeven. Namens de spelersgroep bood aanvoerder Tom Hallink een fraaie groepsfoto aan als herinnering aan een 4-tal bijzonder mooie jaren in Den Ham.
Een geëmotioneerde Jurgen Kok dankte iedereen voor de attenties en wenste de club alle succes in de toekomst.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer