De Zweef in film van de samenwerking tussen de KNVB en ENGIE

Het zal niet lang duren eer De Zweef wereldberoemd is in de Nederlandse voetbalwereld. In opdracht namelijk van de KNVB maakte het bedrijf STOR filmopnamen. De bedoeling was door die beelden de samenwerking in beeld te brengen tussen de voetbalbond en energiebedrijf ENGIE. Het doel van deze samenwerking is sportaccommodaties duurzaam te maken. Op die manier probeert de bond een bijdrage te leven aan een gezond milieu en het bewust maken van de leden om daaraan mee te doen.

Zoals bekend is De Zweef al heel goed bezig met het plaatsen van zonnepanelen en heatpipes (voor verwarming) en het vervangen van ouderwetse lampen door LED-licht inclusief geautomatiseerde in- en uitschakeling. Heel wat jeugd zal in de film z’n opwachting maken, evenals onze voorzitter en trainer Roy Luttenberg als begeleider en planner. De drieling Pronk fungeerde als spelers die in een hybride-auto naar de wedstrijd gaan. Daarvoor werd tijdelijk een laadpaal geplaatst in het plantsoen op het parkeerterrein bij De Zweef.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer