Groot succes 1e sessie bewegen voor senioren “good goan” atletiekvereniging SISU

Er hadden zich maar liefst 38 senioren aangemeld voor de 1e proefles betreffende bewegen voor senioren op dinsdag 18 mei. Echter de weersomstandigheden waren niet geweldig, de training zou om half 10 gaan beginnen, maar tussen 9.00 en half 10 viel de regen met bakken uit de lucht. Met spanning zaten de trainers en de fysiotherapeuten te kijken op buienradar en waren benieuwd hoeveel personen de regen zouden trotseren om toch nog mee te gaan doen.

Maar de weergoden waren SISU goed gezind, om half tien werd het langzaam maar zeker droog. Uiteindelijk kon men heel tevreden zijn, ondanks de regen waren uiteindelijk 29 senioren op komen dagen. Ze werden na een gezamenlijk stevige wandeling over de atletiekbaan opgedeeld in 4 groepen.

De trainers hadden een mooi afwisselend parcours opgezet voor de deelnemers. Iedereen kon op zijn eigen niveau en tempo de oefeningen gaan afwerken. Na afloop was er voor alle deelnemers een kop koffie of thee en konden ze gezamenlijk terug kijken op een geslaagde 1e editie. Dinsdag 25 mei staat de 2e sessie gepland. Aanvang om 9.30 uur en 10.30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer