Lucas Schoofs verlengt zijn contract bij Heracles Almelo met drie seizoenen

Lucas Schoofs blijft tot 2024 Heraclied. De 24-jarige middenvelder en Heracles Almelo zijn een driejarige contractverlenging overeengekomen. Schoofs speelt sinds de zomer van 2019 voor Heracles Almelo en de Belg heeft het naar zijn zin. “Ik ben dan ook heel tevreden dat ik nog drie jaar bij deze mooie club kan blijven spelen”, zegt hij na het tekenen van zijn nieuwe verbintenis. “Hopelijk kan ik hier volgend seizoen in een vol stadion spelen, wanneer supporters er weer bij mogen zijn.”
Schoofs maakte op 29 februari 2020 zijn debuut voor Heracles Almelo, in een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Dit seizoen groeide hij uit tot vaste kracht in het team van Frank Wormuth. Hij kwam in 32 officiële duels in actie. Daarin was hij twee keer trefzeker.
Foto archief: sportfoto-oost.nl
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer