FC Twente pakt in de laatste wedstrijd alsnog drie punten

FC Twente heeft in de laatste wedstrijd van dit seizoen thuis een 3-2 overwinning op degradant ADO Den Haag. Dit was de eerste thuisoverwinning sinds 31 oktober 2020. Bij ADO was Goossens in de eerste helft de grote man. De middenvelder draaide na een half uur prachtig in één keer een corner binnen en maakte met een knal van zo’n 25 meter ook de 2-0.

Drommel, die zijn laatste wedstrijd speelde voor de Tukkers, hij gaat naar PSV, zag er bij beide doelpunten niet goed uit. Drommel speelde zijn 125ste wedstrijd voor FC Twente. FC Twente repareerde nog voor rust de schade via een intikker van Daan Rots (foto intro) en een penalty van Luciano Narsingh.

Na rust waren de kansen voor Twente, maar Rots had al zijn kruit verschoten. In de slotfase schoot Dario Dumic raak na goed voorbereidend werk van Menig, waardoor er toch nog een mooi slotakkoord kwam in de Grolsch Veste. FC Twente eindigde als tiende met 41 punten uit 34 wedstrijden. Het doelsaldo was 48-50.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer