Heracles Almelo legt Bilal Basaçikoglu vast

Bilal Basaçikoglu is Heracles Almelo’s eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen. De 26-jarige buitenspeler keert bij de Almeloërs terug in de Eredivisie. Donderdagmiddag zette hij zijn handtekening onder een tweejarig contract met daarin een optie voor nog een seizoen.
“Hier wil ik weer aantonen wat ik kan”, vertelt Basaçikoglu, die het spelen in de Eredivisie heeft gemist. “Als ik de oude Bilal kan laten zien ben ik er zeker van dat ik veel kan betekenen voor Heracles Almelo. Ik weet dat dit een warme club is die spelers een kans geeft. Hopelijk gaan we er samen iets moois van maken.” Basaçikoglu kan als buitenspeler op beide flanken uit de voeten. “Ik ben een man van de assists, maar pak ook graag een doelpunt mee.”
Basaçikoglu speelde tussen 2014 en 2018 voor Feyenoord, dat hem overnam van sc Heerenveen. Na zijn tijd in Rotterdam speelde hij in Turkije. Eerst bij Kayserispor en Trabzonspor, het afgelopen halfjaar verdedigde hij de kleuren van Gaziantep FK.
Foto: nesimages.nl
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer