Jette Kuipers uit Tubbergen tweede aanwinst voor Apollo 8

Foto: Rudy Bieckart

Na Marit Zand heeft volleybalvereniging Apollo 8 haar tweede versterking binnen. Jette Kuipers uit Tubbergen komt over van het Talentteam. Met deze twee versterkingen heeft Apollo 8 de selectie compleet. Op 27 april maakte Apollo 8 bekend dat, op één speelster na, de speelsters van de huidige selectie ook komend volleybaljaar spelen voor de Bornse eredivisionist.

Aan deze selectie worden nu twee nieuwe speelsters toegevoegd. Apollo 8 maakte de komst Marit Zander al eerder bekend. Naast Marit komt Jette Kuipers uit Tubbergen naar de Bornse eredivisionist. Zij maakt de overstap van het Talentteam naar Apollo 8. Zij versterkt het team op de passer/ loper positie. Jette Kuipers is momenteel ook speelster van Jong Oranje en is zich aan het voorbereiden op het WK.

Foto: Apollo 8

‘Met deze twee speelsters is onze selectie compleet en klaar voor een nieuw seizoen’, lichten de trainers Thijs en Bart Oosting toe. ‘Met Jette hebben we een talentvolle speelster uit onze regio binnen gehaald. Ze heeft de afgelopen jaren voor het Talentteam gespeeld, daarvoor speelde ze in Tubbergen voor Dynamo. Jette is een passer/ loper met veel drive, een goede pass en het nodige vernuft in haar aanval. Ondanks haar jonge leeftijd speelt ze al enkele jaren in de eredivisie en brengt daardoor de enige ervaring mee’.

‘Na drie jaar Talentteam maak ik de overstap naar Apollo 8, vertelt Jette. Ik ben heel blij en trots dat ik komend seizoen onderdeel mag zijn van deze vereniging. Ik zie Apollo 8 als een ambitieuze club en wil graag een bijdrage leveren om te strijden voor de prijzen’.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer