Geen beker voor heren Het Ravijn

Het is de heren van Het Ravijn zondagmiddag niet gelukt om voor de tweede keer in haar bestaan de nationale waterpolobeker te veroveren. In Den Haag moest de Nijverdalse formatie met 8-10 de beker aan het Utrechtse UZSC laten, waardoor 1995 nog steeds de enige overwinning in de boeken blijft.

De heren van de scheidende trainer Ron Loos begon goed en nam in de eerste periode een 2-1 voorsprong. In het tweede kwart kwamen de Utrechters goed terug en met de stand van 3-4 gingen beide ploegen de rust in. In de derde periode kwam Het Ravijn terug tot 4-4 maar het was UZSC die het initiatief overnam en sloot het derde kwart met een 4-7 voorsprong af.

De heren van Het Ravijn gaven zich echter niet gewonnen en bij de stand 6-7 was er nog van alles mogelijk. Het was uiteindelijk UZSC dat met de laatste inspanning met 8-10 aan het langste eind trok.

Statistieken:

Periodestanden: 2-1, 1-3, 2-3 en 3-3.
Doelpunten Het Ravijn: Lars Gottemaker 3x, Emiel Wouters 2x, Bas ter Brake 1x, Yoran Loos 1x, Jorrit Aanstoot 1x.

Doelpunten UZSC: Benjamin Hoepelman 2x, Sebastian Hessels 2x, Joep de Jong 2x, Tim de Meij 2x, Bram van de Besselaar 1x, Gies Wijnhoven 1x.

Foto’s: Wim Beunk.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer