De Zweef verrast leden met grootse voetbaldoos

De familie Wigger is blij met het cadeau van De Zweef.

De Zweef verraste afgelopen zaterdag alle leden met een grootse voetbalverrassing. Zo’n veertig vrijwilligers stonden vanaf 8 uur ’s morgens paraat om de hen toebedeelde adressen te voorzien van een grote doos vol lekkere en leuke presentjes. Dit alles om al die leden te bedanken voor de trouw aan hun club in de afgelopen corona-periode.

Deze periode was voor veel leden moeilijk. Door ziektegevallen en sterfgevallen in de familie, maar ook door het gebrek aan onderling contact, gebrek aan met elkaar voetballen. Ook de club heeft de eindjes aan elkaar moeten knopen en dat is redelijk gelukt. Vooral ook omdat er heel weinig verloop is geweest in het ledenbestand.

In een begeleidende brief schrijft het bestuur: ”Jullie hebben de vereniging niet in de steek gelaten: Echte Zwevers dus, er zijn in mooie maar ook in moeilijke tijden! Zonder jullie steun hadden wij het als club heel moeilijk gekregen. Als blijk van waardering hebben wij dan ook gemeend jullie iets te moeten geven wat past bij De Zweef en bij het gisteren begonnen EK-voetbal. Ongetwijfeld zullen de meesten van ons de komende tijd voor het scherm zitten en de wedstrijden van Oranje fanatiek volgen. Ons presentje kan hierbij een leuke en smakelijke steun zijn en zal op elk huisadres worden bezorgd. Zo vieren we toch een beetje samen een mooie sportzomer!”

Ondanks de toevoeging “dat was helemaal niet nodig geweest” namen de leden de mede door diverse sponsoren mogelijk gemaakte verrassing met blijdschap en clubtrots in ontvangst. Hopelijk is vanaf de start van het nieuwe seizoen alles weer “als normaal”. Als voorbereiding daarop is het bestuur bezig een spetterend competitiebegin te organiseren voor het weekeinde van 28 en 29 augustus. Die zaterdag staat in het teken van de jeugd en de zondag moet een gezellige familiedag worden met tal van activiteiten.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer