Berry Noppers nieuwe trainer jeugd Vroomshoopse Boys

De afgelopen seizoenen had Michel Littaay de keepers van de selectieteams van de jeugd van Vroomshoopse Boys onder zijn hoede. Dat gebeurde op prima wijze en de Technische Commissie (TC) van de Boys is de ervaren Vriezenvener erkentelijk voor zijn betrokkenheid en inzet. Nu Michel Littaay heeft aangegeven zijn werkzaamheden als keeperstrainer op de Bosrand te willen beëindigen, is de TC op zoek gegaan naar een geschikte opvolger.

Die opvolger is gevonden in de persoon van Berry Noppers uit Bergentheim, die de jeugdkeepers van Vroomshoopse Boys vanaf het nieuwe seizoen wekelijks onder zijn hoede gaat nemen. Berry is 36 jaar jong, woont in Bergentheim en is in het dagelijks leven als leerkracht verbonden aan een basisschool in Hardenberg.

Berry Noppers kwam in zijn actieve voetballoopbaan jarenlang uit voor vv Bergentheim, waar hij keepte in het tweede elftal en deel uitmaakte van de selectie. De gerichte keeperstraining maakt deel van het technisch plan “Gezonde Ambitie” van Vroomshoopse Boys en Berry Noppers kan daar nu mede vorm en inhoud aan geven.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer