Drie nieuwe aanwinsten Lammerink Installatiegroep Set Up’65

Na een bijzonder volleybalseizoen richt Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 haar vizier op het nieuwe seizoen. De ambitie ligt klaar; er wordt de komende jaren op alle fronten geïnvesteerd in de club die het geloof heeft dat breedtesport en topsport elkaar kunnen versterken. Voor het eerste team geldt dat ze volop mee wil in de professionalisering van de eredivisie en daarvoor zijn de eerste ambities uitgesproken.

Voor seizoen 2021/2022 heeft spelverdeelster Femke Vlutters (foto) getekend. Ze heeft het afgelopen seizoen bij het Talentteam Papendal gespeeld en zal in Ootmarsum de ontwikkeling die ze op Papendal heeft gemaakt, doorzetten. Luna Broekhuis komt over van Alterno en gaat de liberopositie innemen. Daniek Lentfert is een regionaal talent uit de Lutte en zal het team versterken op de diagonaalpositie. Op dit moment zijn er nog ‘vacatures’ voor een passer/loper en een middenspeelster. Ook zijn er gesprekken gaande met kandidaten.

Van het huidige team zijn Marlies Eertman, Frederike Zwiers, Pien Vos, Elyne Nijhuis, Daphne Broekhuis, Joanne Brilhuis en Jorieke Bodde er het komende seizoen ook weer bij.

Martine Stevelink, Froukje Hoenderboom, Benthe Olde Rikkert, Alinde Dekker, Manon van ’t Rood en Jorinda Kremer beëindigen hun volleybal carrière of gaan door op een lager niveau.

Bron: vizier op volleybal Foto’s Rudy van ’t Rood

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer