Jolly Jumpers organiseert voor de tweede keer een summer basketbal camp

Vorig zomervakantie organiseerde Jolly Jumpers met groot succes een summer basketbal camp. Wegens dit succes wordt er een 2e editie georganiseerd. Dit jaar is het op 14 en 15 augustus. Tijdens deze camp is er aandacht voor persoonlijke verbetering, maar natuurlijk ook voor het plezier.

Zaterdag 14 augustus

Onder leiding van trainer Wim van Ek, die enkele jaren nationale teams training heeft gegeven, Lace Strong (Amerikaanse speler die in Nederland heeft gespeeld) en Constant van Loenen (trainer Jugglers) begint de training op zaterdag. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Tussen de middag wordt er voor een lunch gezorgd.

Zondag 15 augustus

Zondag staat de selectie van Dames 1 en de staf klaar. Zij hebben een leuke clinic voorbereid. Natuurlijk wordt er afgesloten met een aantal wedstrijdjes, om het geleerde in de praktijk toe te voegen. Verdere invulling van de dag blijft een verrassing. Ook de zondag duurt van 10.00 tot 16.00 uur, met tussendoor een lunch. De afsluiting vind plaats bij Marcant in Tubbergen.

Kidsclub special

Zondagochtend is er tevens een speciale Kidsclub training voor de leeftijd van 4 tot 6 jaar.

Kosten:

Kosten voor de Basketbal Summercamp is, 1 dag €5,- & 2 dagen voor €7,50. Dit is inclusief deelname, campshirt, lunch en afsluiting bij Marcant.

Aanmelden:

Ga naar www.jollyjumpersbasketbal.nl/summercamp om je aan te melden. Geen lid van Jolly Jumpers? Niet getreurd, iedereen is welkom en meld je gerust aan met een vriendje/vriendinnetje. Aanmelden kan tot 1 augustus aanstaande.

Foto’s: Richard Steggink.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer