Middenvelder Kayleigh van Dooren van PSV naar FC Twente Vrouwen

Foto: © FlowSports

Kayleigh van Dooren gaat de komende twee seizoenen voor FC Twente Vrouwen uitkomen. De 21-jarige middenvelder komt over van PSV. Volgens manager René Roord is Van Dooren één van de best getalenteerde middenvelder van dit moment. “Ze is technisch begaafd en wij zijn daarom enorm blij dat ze voor ons heeft gekozen”.

Foto archief: Ron Jonker/sportfoto-oost.nl

Ook Van Dooren zelf is blij met deze overstap. “FC Twente heeft een voetballende ploeg en een visie die mij aanspreekt en die bij mij past. Ik wil mezelf goed mogelijk ontwikkelen, prijzen winnen en een mooi Champions League avontuur neerzetten met dit team. Ik denk dan ook dat FC Twente de juiste club is om dit te verwezenlijken”.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer