Nieuw bij VKC: De Kidsclub

VKC gaat meer aandacht geven aan de jeugd en daarom heeft de TC een nieuw concept bedacht, de Kidsclub! Het doel van de Kidsclub is om zwemmen en waterpolo onder de aandacht te brengen bij kinderen. VKC organiseert de Kidsclub één keer in de maand op een zaterdag van 10:00 – 11:00 uur.
Voor wie is de Kidsclub bedoeld?: Iedereen tot en met 14 jaar en in het bezit van een zwemdiploma A. De Kidsclub begint met een korte introductie. Vervolgens gaan de kinderen verschillende oefeningen uitvoeren die ze direct kunnen toepassen in het daarop volgende wedstrijdje. De Kidsclub wordt afgesloten met het speelkwartier waar de kinderen gezellig met elkaar kunnen spelen in het water met verschillende attributen.
De eerste kidsclub dag staat gepland op zaterdag 12 juni. De daarop volgende kidsclub dag staat gepland op zaterdag 10 juli. De kinderen kunnen zich gratis aanmelden door een mail te sturen naar kidsclubvkc@gmail.com
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer