Nikolai Laursen tekent een contract van drie seizoenen bij Heracles Almelo

Nikolai Laursen tekent bij Heracles Almelo een contract voor drie seizoenen met daarin een optie voor nog een seizoen. De 23-jarige Deen komt over van FC Emmen. Vleugelaanvaller Laursen was het afgelopen EK onder 21 nog actief voor Denemarken onder 21 dat in de kwartfinale werd uitgeschakeld door Europees kampioen Duitsland onder 21.

Laursen speelde in zijn thuisland Denemarken in de jeugd voor Bröndby IF en debuteerde daar in het eerste elftal in 2015. Dat leverde hem een transfer op naar PSV. Bij Jong PSV noteerde Laursen 11 doelpunten en 5 assists in 50 wedstrijden over drie seizoenen Keuken Kampioen Divisie. Na een verhuurperiode bij opnieuw Bröndby IF vertrok Laursen in 2019 naar FC Emmen waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde.

Foto: nesimages.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer