Technisch kader Vroomshoopse Boys tekent contract voor het volgend seizoen

Onlangs werden door het technisch kader van Vroomshoopse Boys de contracten voor het voetbalseizoen 2021-2022 op digitale wijze ondertekend. Dat gebeurde onder het toeziend oog van verenigingsvoorzitter Edward Olthof, van penningmeester Chantal Nevenzel en van de voorzitter van de Technische Commissie Tom Heideman. Voor het komend seizoen zijn alle technische kaderfuncties ingevuld en dat stemde tot tevredenheid.

Met hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman was de Technische Commissie al eerder tot overeenstemming voor contractverlenging gekomen. De oefenmeester uit Meppel begint hiermee aan zijn derde opeenvolgende seizoen met de A-selectie van de Vroomshoopse tweedeklasser van het zaterdagvoetbal. Assistent-trainer Henk Harmens uit Wezep gaat ook volgend seizoen zijn ervaring weer toevoegen aan de A-selectie, evenals keeperstrainer Marc Doornbos. Voor de verzorging van de A-selectie is Joyce Bouwman verantwoordelijk, terwijl Martin Spang als hoofd medische verzorging fungeert. Edward Wassink uit Enter begint aan zijn tweede seizoen als trainer van de B-selectie van de senioren en co acht het tweede elftal, terwijl Jordy Brinkman het derde elftal voor zijn rekening neemt.

Bij de jeugd tekenden alle groepshoofden de contracten voor het seizoen 2021-2022. Reinier de Jong (JO-19), Gerjan Kosters (JO-17), Alexander Fokkert (JO-15), Jos Hutten (JO-13), Tim van der Kolk (JO-11) en Thomas Kleinjan (JO-9) staan als groepshoofden samen met de andere trainers en leiders garant voor de uitvoering van het technisch jeugdplan “Gezonde Ambitie”.

Dat doet ook nieuweling Berry Noppers (foto intro) uit Bergentheim, die als keeperstrainer bij de jeugd is aangetrokken. De technische opleiding van de bovenbouw van de jeugd ligt in de vertrouwde handen van het hoofd Arjan Paters. Tim van der Kolk is ook actief als hoofd van de technische opleiding bij onderbouw bij de jeugd, terwijl daarnaast Arriën Kuilder ook het volgend seizoen hoofd technische opleiding is. Deze drie HTO’s zijn tevens verantwoordelijk voor de interne scouting bij de Boys-jeugd.

Het technisch kader wordt met veel vrijwilligers voor het seizoen 2021-2022 ingezet bij in totaal 30 jeugdteams, bij de F-league en bij de 7 seniorenteams, waarbij een damesteam. De diverse Boys-teams zijn inmiddels na een zorgvuldige selectie samengesteld. De komende weken worden de indelingen van de diverse teams verwacht, te beginnen met het eerste elftal op 9 juli aanstaande. De bal gaat direct na afloop van de zomervakantie weer rollen op de diverse velden van de Bosrand.

Foto’s: Vroomshoopse Boys

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer