Start to Run bij SISU Almelo

Leren hardlopen of na een blessure weer starten, dit is de kans! Enthousiast beginnen met hardlopen is één. Maar daarna volhouden, is niet zo makkelijk. Want welk loopritme past nu bij jou? Heb je wel de juiste looptechniek? Hoe motiveer je jezelf om te blijven gaan? En boek jij de gewenste vooruitgang?

Yakult Start to Run  is een hardloopcursus van zes weken met in de 7e week een feestelijke afsluiting. Zo kun je bij Sisu in korte tijd ervaren hoe het is om in een groep en met een trainer te lopen. De cursus is geschikt voor alle leeftijden en ook voor mensen met een visuele beperking (Running Blind).

Er zullen 2 groepen starten: Op vrijdagen van 10-11 uur en zaterdagen van 11-12 uur. Een training duurt ongeveer 1 uur. Na afloop kun je in onze kantine koffie of thee krijgen (tegen kleine een vergoeding). De zevende week wordt afgesloten met de Start to Finish loop, zo’n 25 minuten non-stop hardlopen in je eigen tempo, met aansluitend een leuke verrassing. Inschrijven kan via: https://www.hardlopen.nl/yakultstarttorun/

De trainingen vinden plaats op het atletiek complex bij AAV SISU: Kolthofsingel 44, 7602 EM Almelo. Meer info via: henriettevrij@sisu.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer