Heracles Almelo met 3-1 te sterk voor PEC Zwolle

Heracles Almelo heeft het laatste oefenduel van de voorbereiding gewonnen. In het Overijsselse treffen met PEC Zwolle werd het in Almelo 3-1 voor de ploeg van trainer Frank Wormuth. Halverwege de eerste helft opende Delano Burgzorg (foto boven) de score. De aanvaller van Heracles bekroonde zijn dribbel door de zestien en schoot het leer vervolgens hard in de rechterhoek. Niet lang daarna stond het alweer 1-1. Bucker slaagde er niet in een schot van Mustafa Saymak vast te pakken en Slobodan Tedic had geen enkele moeite de rebound binnen te tikken.

Heracles leek direct na de rust weer de leiding te nemen, maar Nikolai Laursen raakte de paal. Daarna kregen Mees de Wit en Pelle Clement uitgelezen mogelijkheden op de 1-2. Na iets meer dan een uur voetbal kwam Heracles via Laursen toch op 2-1. Een kwartier voor het einde gooide Heracles het duel definitief in het slot. Mohamed Amissi (foto boven) ging op avontuur in het strafschopgebied en zorgde voor de 3-1.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer