8e Richard Bertelink Memorial op 19 en 21 augustus bij RKSV NEO

Na de door corona afgeslankte editie van 2020 organiseert NEO a.s. donderdag 19 en zaterdag 21 augustus de 8e editie van de Richard Bertelink Memorial. Dit keer weer met 8 deelnemende teams. Dit toernooi wordt vrij vroeg in de voorbereiding gehouden en is een ideale gelegenheid voor de trainers om wat spelers of opstellingen uit te proberen.

Met Bon Boys, Achilles’12, Enter Vooruit, de Esch, SDC’12, de Tukkers, Voorwaarts Twello en uiteraard NEO zelf is er een zeer sterk deelnemersveld tot stand gekomen.

Donderdag 19 augustus worden vanaf 18.30 door elke club twee wedstrijden gespeeld.

Zaterdag 21 augustus worden vanaf 15.30 de laatste wedstrijden afgewerkt.

Alle duels duren 45 minuten zonder pauze.

De Richard Bertelink Memorial is een toernooi zonder grote prijzen. De voorbereiding op de competitie moet centraal staan, maar uiteraard zal elk team zijn wedstrijden willen winnen. Het belooft dus weer een interessant toernooi te worden op ‘t Wooldrik.

Foto’s archief 2020

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer