Organisatie Summercamp Jolly Jumpers kijkt tevreden terug op de tweede editie

In het weekend van 14 en 15 augustus vond de tweede editie van het Marcant Summercamp van Jolly Jumpers plaats. Na vorig jaar was de organisatie er van overtuigd, dit moet ieder jaar terug komen. Hoewel de aanmeldingen een klein beetje tegen vielen t.o.v. vorig jaar, was het dit jaar ook een succes. De shirtjes werden gedrukt, de boodschappen werden gehaald en natuurlijk werd de zaal gereed gemaakt. De organisatie was er klaar voor. Ruim op tijd kwamen de deelnemers binnen. Na de vakantie had iedereen er veel zin in.

“Eindelijk weer basketballen” werd er in de gangen gezegd. De groep deelnemers werden in twee groepen opgedeeld, natuurlijk gekeken naar niveau. Naast een leuk weekend, is het natuurlijk altijd mooi meegenomen als er ook nog wat geleerd kan worden. Tussen de middag kregen de deelnemers een lekkere lunch waar gretig gebruik van werd gemaakt. Een hele ochtend basketballen had voor een aantal hongerige deelnemers gezorgd. In de middag ging de groep weer uit een om nog meer te basketballen en te leren.

De zondag werd verzorgd door een aantal speelsters van Dames 1 en de staf. Ook was er zondag een kidsclub special van twee uur. “Ik heb zoveel zin om twee uur te basketballen” aldus een 5 jarige deelnemer. Heerlijk om die kinderen zo zien genieten. Als je als 4-jarige tussen al die oudere basketballers staat is dat best wel spannend, maar iedereen deed goed zijn best. Na de gezamenlijke warming up gingen de kinderen van de kidsclub naar een eigen veld en de overige deelnemers gingen gezamenlijk verder. Uiteraard was er ook de zondag voor iedereen een lekkere lunch. De kinderen van de kidsclub vonden het erg jammer dat het al weer afgelopen was. De rest ging nog even door tot 15.30 uur en werd het Summercamp afgesloten bij Marcant.

Foto’s: Richard Steggink.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer