Sportlust Vroomshoop wint oefenwedstrijd tegen DSVD: 2-0

Sportlust Vroomshoop speelde afgelopen zaterdag thuis tegen de zondag derdeklasser DSVD uit Deurningen. Na de wedstrijd vorige week tegen ATC legde Sportlust ditmaal een betere wedstrijd op de mat.

De eerste helft had Sportlust het heft overduidelijk in handen. De bezoekers gaven Sportlust de ruimte om op te bouwen en dit lukt bij vlagen dan ook aardig. Vooral het beweeglijke middenveld zorgde voor het veldoverwicht, welke helaas nog niet uitgedrukt kon worden in doelpunten voor de thee.

In de tweede helft probeerde DSVD meer grip te krijgen door hoger druk te zetten. Dit resulteerde in enkele grote kansen maar ook Sportlust kreeg kansen. Het was Sportlust dat daar middels Tim Spoor (foto) en Joppe Wekamp tweemaal goed mee wist om te springen. Deurningen kwam niet tot scoren en zodoende wist Sportlust 1 de tweede oefenwedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten én de nul te houden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer