TC Nijverdal viert negentig jaar bestaan met verschillende activiteiten

TC Nijverdal bestaat deze maand 90 jaar. Dat werd op vrijdagavond 27 en zaterdag 28 augustus gevierd met verschillende activiteiten op het park aan de Sportlaan in Nijverdal. Vrijdagavond was er een toernooi ‘Tennis met een kennis’, waarin leden hun buurman, collega, broertje etc. mee konden nemen om kennis te laten maken met de sport.
Zaterdag was er een open dag met ’s ochtends verschillende (tennis)spelletjes voor jeugd vanaf ongeveer 4 jaar. ’s Middags was oud Roland Garros-finalist Martin Verkerk op het park om een clinic te verzorgen voor ruim 40 leden van TC Nijverdal. Op iedere baan werden verschillende oefeningen verzorgd om het tennissen nóg beter onder de knie te krijgen. Voorafgaand aan de clinic heette Sjoerd van Hoogmoed, penningmeester van TC Nijverdal, samen met wethouder Henk Nijhof alle deelnemers en publiek welkom.
Daarna werd het nieuwe logo van TC Nijverdal onthuld door Ronny Jannink, voorzitter van de club, en de wethouder. Na afloop van de clinic werd er een demonstratiewedstrijd getennist met en tegen Martin Verkerk met drie leden van TC Nijverdal: Niek Bouwhuis, Bernd Slettenhaar en Brian Bekken.
Foto’s: Wim Beunk
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer