Huldiging zeventig jubilarissen bij De Zweef

Tijdens het aftrapweekeinde van het voetbalseizoen 2021-2022 afgelopen zondag huldigde De Zweef maar liefst 70 jubilarissen. Dat grote aantal is mede het gevolg van de coronabeperkingen van de afgelopen anderhalf jaar. Neemt niet weg dat het hoge aantal onderstreept hoe trouw de leden van deze voetbalclub zijn.
75 jaar lid: Wim Kolman
60 jaar lid: Paul van der Zwan, Leo Geurtse, Alex Keverkamp, Bertus Schwarte, Jos van Rhee, Theo Harmeling, Bennie Winkels en Theo Alferink.
50 jaar lid: Richard Hegeman, Jan Schwarte, Gerrit Otte, Jan Jansen, Gerard Hegeman, Edwin Veldhuis, Johan ten Dam, Harrie Hoonhorst, Wim van ’t Hoff, Paul Morsink, Jan Nijenhuis, Jos Legtenberg, Gerrit Verschoor, Gerrit Oude Roelink, Charles Rozendal, Berto Broens, Gerard Woesthuis, Gerrit ten Dam, Jan Bruggeman en Herman Braamhaar.
40 jaar lid: Frans Machielsen, Daniel Middelkamp, Hans Heuver, Bennie Galgenbeld, Gerda Post-Legtenberg, Patrick Wijnen, Jeroen Kok, Arnoud Roosendaal, Bart Broens, Robert Bootsveld en Bas ter Hedde
25 jaar lid: Marco ten Dam, Michel Dikkers, Sven Dikkers, John Damman, Tom Hegeman, Jeroen Tijhof, Niek Broeze, Erik Jongmans, Patrick ten Brugge, Mark Spaans, Paul te Pas, Raymond Hoonhorst, Joost Morsink en Marco Nijenhuis.
12,5 jaar lid (alleen voor vrouwelijke leden): Melanie Kok, Yvonne Kerkdijk-Slag, Sharon Wieldraaijer, Kim Praas, Celine Legtenberg, Lisanne Dikkers, Leonie Verduin, Djarah Wijkamp, Kyra Nijenkamp, Joyce Lohuis, Melanie Tibbe, Jody Nijenhuis en Bente Korbeld. Opgemerkt moet worden dat het nu de eerste keer was dat de speld voor 12,5 jaar lidmaatschap is uitgereikt. Een groot deel van de hier genoemde vrouwen is al (veel) langer dan 12,5 jaar lid.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer