Sportlust Vroomshoop wint oefenwedstrijd bij DTC’07 

Sportlust Vroomshoop heeft haar derde oefenwedstrijd van de voorbereiding met 2-3 gewonnen bij DTC’07. De eerste helft speelde Sportlust niet sterk en het kwam na een kwartier spelen dan ook op een 1-0 achterstand door knullig uitverdedigen. In aanvallend opzicht werd er ook onvoldoende gecreëerd waardoor er gerust werd met een 1-0 achterstand.

Sportlust kwam sterk uit de kleedkamer en binnen een kwartier werd de achterstand dan ook omgedraaid in een 1-3 voorsprong. Allereerst schoot Coen Kleinheerenbrink (foto) een vrije trap onder de muur door, wat zorgde voor de gelijkmaker. Vervolgens was het Sem Kosse die in een 1 op 1 situatie met de doelman koel bleef en voor de voorsprong zorgde.

Tot slot deed Dennis Jozic hetzelfde in een vergelijkbare situatie. Na deze drie treffers viel Sportlust weer wat terug en werden er, mede door een aantal slordigheden, nog een aantal grote kansen weggegeven die gelukkig voor Sportlust maar slechts één keer werd verzilverd. Hierdoor werd de wedstrijd afgesloten met een 2-3 overwinning.

Woensdagavond staat het volgende oefenduel op het programma. Manderveen komt dan op bezoek in Vroomshoop.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer