FC Twente verliest nipt van Lazio Roma

FC Twente heeft thuis de voorbereiding op de start van de nieuwe competitie afgesloten met 0-1 nederlaag tegen het sterke Lazio Roma. Deze stand stond na drie minuten spelen al op het scorebord door een doelpunt van midvoor Ciro Immobile. Kort voor rust kreeg Cleonise op aangeven van Illic een prima kans op de  gelijkmaker maar doelman Reina voorkwam dat.

In de tweede helft ging de thuisclub op zoek naar de gelijkmaker en eventueel meer en kreeg daar ook alle gelegenheid voor van de Italianen. Menig en Van Wolfswinkel (boven) kregen ook mogelijkheden maar beide spelers hadden het vizier niet op scherp staan. Kort voor tijd viel Zerrouki uit met een blessure, maar die schijnt achteraf mee te vallen.

Foto’s: sportfoto-oost.nl/Ron Jonker

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer