Sportlust Vroomshoop verliest oefenwedstrijd van ATC’65

De kop is eraf! De eerste oefenwedstrijd, sinds tien maanden, in de voorbereiding zit er op voor de mannen van Ruud Bruns. Op het warme kunstgras in Hengelo werd gespeeld tegen ATC ‘65. Dennis Jozic en Gijs Kleinheerenbrink ontbraken nog wegens vakantie, Frank Dubbink ontbrak vanwege een vervelende blessure.

Het score verloop in de eerste helft golfde heen en weer tot een 3-2 ruststand. Toon van Dam en Coen Kleinheerenbrink namen de Vroomshoopse treffers voor hun rekening. Een doelpunt van Chiel Botter werd wegens buitenspel afgekeurd.

De tweede helft eenzelfde score verloop. ATC’65 begon en eindige met scoren. Sportlust deed in de vorm Joppe Wekamp tussendoor wat terug met een 5-3 eindstand tot gevolg. Jorn Hannink, Lars Gritter onder de lat en Steijn ten Brinke maakten hun debuut.

Komende zaterdag speelt Sportlust Vroomshoop om 16:30 uur thuis tegen DSVD uit Deurningen.

Foto’s: @Robert Reijmerink

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer