Mariënberg in slotfase langs CSV’28

Terwijl bijna iedereen zich al had verzoend met een doelpuntloos gelijkspel, viel het winnende doelpunt in de bekerwedstrijd tussen Mariënberg en CSV’28 alsnog. Jongeling Bas van der Veen schoot hard en onberispelijk de 1-0 tegen de touwen.

Zo werd het eerste ‘officiële’ duel in bijna een jaar tijd met een minimale zege begroet. Toch wil de nieuwe trainer Arjan Visscher alle wedstrijden graag winnen, aard van het beestje en zover dat het natuurlijk mogelijk is. Niks mis met deze instelling. Je moet schieten om te scoren. De jonge oefenmeester zit er sowieso kort op om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Met de 1-0 overwinning voldeed het vlaggenschip van de roodzwarten dus aan één van de wensen van Visscher.

Foto: v.v. Mariënberg

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer