Ronde van Oldenzaal verplaatst naar 3 oktober en op Het Hulsbeek

De Jan van Schoot – Wielerronde van Oldenzaal is met twee weken naar achteren verplaatst. Waar de organisatie achter het criterium inzette op een wedstrijd op 19 september in de binnenstad van Oldenzaal, bleek dat niet haalbaar. Verplaatsen van de wielerronde naar Het Hulsbeek was al als plan B achter de hand gehouden. Echter bleek die locatie op de genoemde datum niet beschikbaar. Daarom is het criterium nu verplaatst naar zondag 3 oktober. Voor de elite/beloften en amateurs mannen wordt het daarmee de finalewedstrijd van de VIRO Criterium Cup Twente.

Op 3 oktober starten de mannen om 15.00 uur op de wielerbaan op Het Hulsbeek. Voorafgaand komen om 13.00 uur de nieuwelingen en junioren al in actie. Komende zondag gaat de VIRO Criterium Cup Twente van start met de Ronde van Goor.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer