Eerste Sportcarrousel in Almelo

Van 10 tot 12 juni 2022 komen de Special Olympics Nationale Spelen (SONS) naar Twente! Tijdens dit sportfestijn zullen ruim 3.000 atleten met een verstandelijke beperking strijden om de medailles! Almelo zal tijdens dit evenement het strijdtoneel zijn voor turnen en badminton! In de aanloop naar de SONS worden er een drietal ‘Legacy’ evenementen georganiseerd. Eén van deze evenementen is De Sportcarrousel op zondag 19 september 2021 op het Marktplein in Almelo.

Sportcarrousel
De Sportcarrousel zal in Almelo worden gehouden op zondag 19 september 2021 op het Marktplein in de binnenstad van Almelo. Op deze dag komt de ‘Iedereen Actief on Tour!’-bus uit Deventer naar Almelo om tussen 12.00 en 15.00 uur het passend sporten in de gemeente te promoten.

De Sportcarrousel is voor iedereen die belangstelling heeft om te gaan bewegen en/of kennis wil maken met passend sporten en beweegactiviteiten. Iedereen is welkom. De nadruk ligt op ontmoeting, gezelligheid en plezier hebben in het bewegen!

Sportverenigingen gezocht
Voor sportverenigingen is de Sportcarrousel dé ideale kans om passend sportaanbod te promoten én potentiële nieuwe leden te werven. De Sportcarrousel biedt een mooi platform om de sport (d.m.v. een clinic) in de spotlights te zetten en kennis te maken met potentiële nieuwe leden. Interesse? Meld je vereniging dan aan bij Janneke Leeuwerik via j.leeuwerik@sportbedrijfalmelo.nl of bel 06-86802876.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer