FC Twente pakt de eerste drie punten ten koste van FC Utrecht: 1-0

FC Twente heeft in zijn vierde duel zijn eerste zege geboekt. Het won thuis in blessure tijd meer dan verdiend met 1-0 van FC Utrecht, dat zijn eerste nederlaag incasseerde. De thuisclub was voor rust wat sterker, maar Utrecht was het dichtst bij succes via Douvikas, maar zijn harde schot eindigde op de lat. Aan de andere kant zetten Vlap en Sadilek doelman Paes aan het werk en misten Troupée en Zerrouki het doel.

Kort na de pauze voorkwam Paes dat Van Wolfswinkel doel trof tegen zijn oude club. FC Utrecht kreeg daarna wel een overwicht maar Mahi stuitte op doelman Unnerstall. FC Twente bleef echter goeod meedoen en bij counters misten Ugalde en Pröpper kansen, waarna Pröpper in de extra tijd de prachtige 1-0 binnenschoot.

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer